top of page
StoTwente Vakspecialist geeft instructie aan en groep techniek leerlingen

HYBRIDE

PROFESSIONALS

STO TWENTE

Leerling techniek kijkt door virtuele ruimte apparaat

Hybride professional:

breng je vakkennis over op de jeugd

Ben jij een bevlogen technisch specialist in het Twentse bedrijfsleven en wil jij graag jouw knowhow delen met jongeren die nog aan het begin staan van hun techniekcarrière? Waag dan de sprong en wordt hybride professional. Als hybride professional sta je met één been in het bedrijfsleven en met het andere in het onderwijs. Je werk combineer je dus met een baan in het onderwijs.

Afwisseling, een nieuwe omgeving, leergierige leerlingen               

In jouw vak sta je bij je werkgever vooraan bij proces- en productinnovaties. De laatste technische ontwikkelingen ontdek jij als eerste. Door die kennis als hybride professional over te brengen in het technisch vmbo in Twente verrijk je de leerstof op een ongekende manier. En wat het jou brengt? Afwisseling, een nieuwe omgeving, leergierige leerlingen en het gevoel een extra maatschappelijke bijdrage te leveren.

 

Jij bepaalt de invulling 

Aan jou de keuze hoe je aan de slag gaat als hybride professional: voor enkele uren of structureel één of meerdere dagen per week. Uiteraard in goed overleg met jouw werkgever. En aan jou de keuze waar, want in Twente werken 19 vmbo’s samen in Sterk Techniekonderwijs Twente. Door die overkoepelende aansturing is er voor hybride professionals altijd wel een uitdaging in hun eigen omgeving.

 

Wat vraagt STO Twente van jou?

Heb je geen lesbevoegdheid voor het vmbo? Ook dan ben je welkom als hybride professional. Jouw praktijkervaring is al waardevol genoeg voor al die jonge leerlingen in het vmbo die staan te trappelen om het vak van jou te mogen leren.

leerling techniek werkt aan apparaat

 VOLG ONS

Op LinkedIn vind je ‘Sterk Techniekonderwijs Twente’. Volg dit actieve kanaal en je leest regelmatig interviews met hybride professionals die vertellen over hun ervaringen. 

 INTERESSE? BEL OF MAIL! 

Marieke Rinket

Programma manager

Sterk Techniekonderwijs Twente

marieke.rinket@stotwente.nl

06 15422163

KOM IN ACTIE

bottom of page