top of page

STO

SUBREGIO

HENGELO

STO SUBREGIO HENGELO

De subregio Hengelo heeft uiteraard een duidelijke verbintenis met techniek, Hengelo wordt niet voor niks één van de technieksteden van Twente genoemd. In Hengelo is de techniek goed vertegenwoordigd in het bedrijfsleven en wij als C.T. Stork College zijn één van de leveranciers van vakmensen.

Het C.T. Stork College is de school van de trotse makers, leerlingen die graag leren, maar niet per se uit de boeken. Wij leiden leerlingen op binnen de technische profielen BWI en PIE, maar daarvoor laten wij leerlingen kennismaken met techniek en technologie in de onderbouw.

 

Stevig netwerk bedrijven

Een verbinding met het bedrijfsleven is daarbij essentieel en we hebben dan ook een netwerk van ruim 50 bedrijven die ons ondersteunen op verschillende vlakken. Een ander kenmerk van de subregio Hengelo is Hengelo Goes Techno, waarbij leerlingen uit klas 2 kennismaken met technische bedrijven tijdens bedrijfsbezoeken.

 

Denkt u iets te kunnen betekenen voor het techniekonderwijs in Hengelo? Neemt u dan contact met ons op! Onderstaand vindt u onze gegevens.

 

Volg ook de socials van regio Hengelo

  • Facebook
  • Instagram

 DEELNEMENDE SCHOLEN

C.T. Stork College Hengelo

 PARTNERS

SMEOT

 

Het Techniekhuis

Onderdeel van ROC van Twente (Installatiewerk Nederland, Bouwschool Twente, Schildersvakopleiding).

 CONTACTGEGEVENS

Regioleider

Benno Hams

b.hams@ctstorkcollege.nl

 

Projectleiders

Tom Blaauwgeers

t.blaauwgeers@ctstorkcollege.nl

Cindy te Raa

c.teraa@ctstorkcollege.nl

SUBREGIO HENGELO

bottom of page